Vår nyrenoverade kök

Hej på er och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett nytt inlägg! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra vecka så här långt. Dagens inlägg kommer att handla om det här med bygg i Hisings backa, då ni är många som har haft frågor kring detta ämne sedan senaste inlägget jag skrev om detta. Jag vill idag tipsa er om företaget Kakelhem Byggservice AB, som jag fått hjälp utav det senaste. Som ni säkert minns, hade jag väldigt svårt att hitta ett företag som kunde hjälpa oss med en renovering i köket, då vi inte kände oss trygga med något företag. Kakelhem Byggservice AB hittade vi genom en vän till mig som tidigare anlitat dem vid flera tillfällen. Det kändes därför som ett säkert kort, vilket bidrog till att vi vände oss till samma företag, då alltså Kakelhem Byggservice AB. Personalen var riktigt serviceinriktade, vilket var väldigt uppskattat hemma hos oss. Vi fick hjälp med precis det vi ville, och dem såg verkligen till att de hela tiden arbetade utefter våra behov och önskemål. Det kändes väldigt säkert och tryggt att anlita Kakelhem Byggservice AB, och vi kände redan från början att vi fick en bra kontakt med företaget. Resultatet blev helt otroligt, och de anställda hade verkligen förstått våra behov och önskemål. J

ag trivs verkligen så mycket bättre i vårt nya kök, och jag kan äntligen börja tycka det är roligt att laga mat igen. Jag har tidigare tröttnat på matlagning, som jag egentligen älskar, då jag inte känt att det varit roligt i ett kök som jag inte trivs i. Jag har nästan tidigare dragit mig från köket, vilket tyvärr bidrog till att det blev en hel del snabbmat. Nu känner jag verkligen suget efter att få laga mat igen, då jag får göra det på en plats som jag trivs på. Jag vet att ni läsare är många som befinner er i Hisings backa med omnejd, och vill därför tipsa er om att vända er till Kakelhem Byggservice AB, ifall även ni behöver hjälp med renovering, eller någonting helt annat inom bygg.